Ons team - Vrielink

Ons team

John Vrielink
NVM Makelaar

Meer informatie
M06 - 51 12 96 50
T0570 - 59 10 07

Stuur e-mail

Mijn naam is John Vrielink. Sinds 1996 ben ik werkzaam in de makelaardij. Na een korte periode in Hoogeveen te hebben gewerkt besloot ik al snel als zelfstandig makelaar te willen werken in mijn eigen regio. Als geboren Deventer naar ben ik enorm verknocht aan onze regio. Deventer als prachtige stad en Salland als het groene coulissen landschap bieden een prachtige woonomgeving. Ik woon in Diepenveen met mijn vrouw Yvon en onze twee dochters. Het wonen aan de rand van de natuur, dicht bij de stad ervaren wij als een enorme vrijheid. Makelaar zijn is een fantastisch beroep. Het delen van kennis, het tot stand brengen van transacties en het contact met relaties in de huizenmarkt geven mij veel voldoening. Dus als u vragen heeft, nodig ik u bij deze uit om op kantoor langs te komen, om onder het genot van een kop koffie een en ander te bespreken.
Huub Swartjes
NVM Makelaar

Meer informatie
M06 - 51 16 41 30
T0570 - 59 10 07

Stuur e-mail

Mijn naam is Huub Swartjes. Sinds 2007 ben ik werkzaam als makelaar, eerst tot 2009 bij Vrielink Makelaardij en later als Makelaar en mede-eigenaar bij Vrielink Makelaars. Voordien heb ik, na een periode van drie jaar in het Sauerland gewerkt te hebben, ruim zeven jaar als product manager/inkoper gewerkt bij Oad Reizen in Holten. Bij huizen en reizen is veel emotie betrokken, dat spreekt mij erg aan en daar heb ik een goed gevoel voor. Naast mijn werk ben ik graag met mijn gezin en de hond in de natuur of aan het sporten. Voetbal, mountain biken of snowboarden of skiën zijn daarin mijn passies. Verder vind ik het belangrijk om maatschappelijk mijn steentje bij te dragen. Door diverse initiatieven financieel te sponsoren en door vrijwilligers werk. Zo geef ik voetbaltraining aan twee jeugdteams van Sv Schalkhaar en ben ik lid van de Technische Commissie van deze club. Ik maak graag kennis met jou of u.
Ans Bijsterbosch-Ham
Kandidaat Makelaar

Meer informatie
M06 - 30 71 39 98
T0570 - 59 10 07

Stuur e-mail

Mijn naam is Ans Bijsterbosch. Als geboren Deventerse voel ik me als een vis in het water in het mooie Salland. Mijn werkcarrière ben ik begonnen bij de Rabobank in Twello waar ik diverse werkzaamheden/studies heb doorlopen. Na 10 jaar, de laatste jaren als Relatiebeheerder Particulieren (spec. Hypotheken), ben ik aan de Oranjelaan 55 in Diepenveen samen met een vriendin een interieur en kado winkel begonnen, “de Twee Klavertjes”. Na de 7 “vette” jaren zijn we hiermee gestopt en ben ik na diverse andere banen met de studie voor Makelaar begonnen. Mijn laatste stage plek was bij Vrielink Makelaardij in Diepenveen. U raadt het al, hier ben ik blijven hangen en in de zomer van 2010 hebben we met z’n vijfjes Vrielink Makelaars opgericht. Een uniek concept in de makelaarswereld. Binnen het team van makelaars heb ik mijn werkgebied in de gemeente Olst/Wijhe verder bemiddel ik ook als Aankoopmakelaar en bij de vele Nieuwbouw projecten binnen ons kantoor. Graag zou ik ook u beter leren kennen!
Daniëlle Leerkes
Makelaar Buitenwonen

Meer informatie
M06 - 53 86 06 40
T088 - 323 01 23

Stuur e-mail

Mijn naam is Daniëlle Leerkes. Sinds 1996 ben ik werkzaam in de makelaardij en in 1999 ben ik beëdigd als makelaar. De eerste 11 jaar ben ik actief geweest in de woningmakelaardij. Na voltooiing van de rentmeestersopleiding op Hogeschool Larenstein ben ik de weg in geslagen waar mijn hart ligt, het buitengebied. In 2006 heb ik voor de organisatie LTO Vastgoed aan de wieg gestaan van de oprichting van Buitenwonen. Per 1 januari 2012 heb ik met een collega het label Buitenwonen van LTO Vastgoed overgenomen en mij ook aan gesloten bij Vrielink Makelaars. Mijn werkgebied voor Buitenwonen is Oost-Nederland. Voor Vrielink Makelaars is mijn gebied de gemeente Voorst; de gemeente waarin ik ook opgegroeid ben.
Anita Buitenhuis
Aankoopcoördinator/secretariaat

Meer informatie
T0570 - 591 007

Stuur e-mail

Mijn naam is Anita Buitenhuis en ik ben al meer dan 15 jaar werkzaam in de makelaardij. Vanaf 1 mei 2015 ben ik werkzaam bij Vrielink Makelaars/Buitenwonen. De onderlinge samenwerking maakt ons een succesvol team waardoor ik hier met heel veel plezier werk. De makelaardij is een vak vol diversiteit, iedere dag is weer anders! Privé vind ik het heerlijk om volop te genieten van mijn gezin. Ook vind ik het heerlijk intensief te sporten en ik ben ook zeker in voor een borrel met mijn vriendinnen!
Sari Lammers
Secretaresse

Meer informatie
T0570-591007

Stuur e-mail

Margo Willemsen
Secretaresse

Meer informatie
T0570-591007

Stuur e-mail

Annemarie Vloedgraven
Makelaar in opleiding

Meer informatie
T0570-591007

Stuur e-mail