Ons team - Vrielink

Ons team

John Vrielink
Register-Taxateur en Gecertificeerd NVM Makelaar

Meer informatie
M06 - 51 12 96 50
T0570 - 59 10 07

Stuur e-mail

Mijn naam is John Vrielink. Sinds 1996 ben ik werkzaam in de makelaardij. Na een korte periode in Hoogeveen te hebben gewerkt, besloot ik al snel als zelfstandig makelaar te willen werken in mijn eigen regio. Als geboren Deventenaar ben ik enorm verknocht aan onze regio. Deventer als prachtige stad en Salland als het groene coulissen landschap bieden een prachtige woonomgeving. Ik woon zelf in het mooie centrum van Deventer, in het prachtige Bergkwartier om precies te zijn. Makelaar zijn is een fantastisch beroep. Het delen van kennis, het tot stand brengen van transacties en het contact met relaties in de huizenmarkt geven mij veel voldoening. Dus als u vragen heeft, nodig ik u bij deze uit om op kantoor langs te komen, om onder het genot van een kop koffie een en ander te bespreken.
Huub Swartjes
Meester Register-Taxateur en Gecertificeerd NVM Makelaar

Meer informatie
M06 - 51 16 41 30
T0570 - 59 10 07

Stuur e-mail

Mijn naam is Huub Swartjes. Sinds 2007 ben ik werkzaam als makelaar, eerst tot 2009 bij Vrielink Makelaardij en later als makelaar en mede-eigenaar bij Vrielink Makelaars. Voordien heb ik, na een periode van drie jaar in het Sauerland gewerkt te hebben, ruim zeven jaar als productmanager/inkoper gewerkt bij Oad Reizen in Holten. Bij huizen en reizen is veel emotie betrokken, dat spreekt mij erg aan en daar heb ik een goed gevoel voor. Naast mijn werk ben ik graag met mijn gezin en de hond in de natuur of aan het sporten. Voetbal, mountainbiken, snowboarden of skiën zijn daarin mijn passies. Verder vind ik het belangrijk om maatschappelijk mijn steentje bij te dragen. Door diverse initiatieven financieel te sponsoren en door vrijwilligerswerk. Zo geef ik voetbaltraining aan twee jeugdteams van Sv Schalkhaar en ben ik lid van de Technische Commissie van deze club. Graag maak ik kennis met u.
Daniëlle Leerkes
Register-Taxateur en Gecertificeerd NVM Makelaar Buitenwonen

Meer informatie
M06 - 53 86 06 40
T088 - 323 01 23

Stuur e-mail

Mijn naam is Daniëlle Leerkes. Sinds 1996 ben ik werkzaam in de makelaardij en in 1999 ben ik beëdigd als makelaar. De eerste 11 jaar ben ik actief geweest in de woningmakelaardij. Na voltooiing van de rentmeestersopleiding op Hogeschool Larenstein ben ik de weg ingeslagen waar mijn hart ligt, het buitengebied. In 2006 heb ik voor de organisatie LTO Vastgoed aan de wieg gestaan van de oprichting van Buitenwonen. Per 1 januari 2012 heb ik met een collega het label Buitenwonen van LTO Vastgoed overgenomen en mij ook aangesloten bij Vrielink Makelaars. Mijn werkgebied voor Buitenwonen is Oost-Nederland. Voor Vrielink Makelaars is mijn gebied de gemeente Voorst; de gemeente waarin ik ook opgegroeid ben.
Annemarie Vloedgraven
Makelaar K-RMT

Meer informatie
T0570-591007

Stuur e-mail

Mijn naam is Annemarie Vloedgraven. Tijdens mijn studie Vastgoed en Makelaardij ben ik bij Vrielink Makelaars begonnen als stagiaire. Inmiddels heb ik mijn diploma op zak en werk ik alweer twee jaar als makelaar. Het contact met mensen vind ik één van de leukste dingen van mijn baan. Daarnaast kom ik op veel verschillende, mooie plekken. Ik woon zelf ook in het mooie Deventer. In mijn vrije tijd vind ik het gezellig om met vrienden en vriendinnen af te spreken. Ook ben ik op het handbalveld in Wesepe te vinden. Wellicht kom ik u binnenkort tegen, bij ons op kantoor of bij u thuis.
Anneli Hullegie
Makelaar in opleiding

Meer informatie
T0570-591007

Stuur e-mail

Mijn naam is Anneli Hullegie. Al geruime tijd ligt mijn ambitie binnen de makelaardij. Om die reden heb ik enige tijd geleden de knoop doorgehakt en ben ik begonnen aan de studie Vastgoed en Makelaardij. Vervolgens kon ik aan de slag bij Vrielink Makelaars als makelaar in opleiding. Het begeleiden van klanten in het proces van de aankoop of verkoop van een woning, vind ik één van de leukste aspecten binnen mijn functie. Daarnaast is geen dag hetzelfde en maak ik kennis met veel verschillende en vaak ook verrassende woningen. De omgeving waarin Vrielink Makelaars werkzaam is, ken ik goed omdat ik hier geboren en getogen ben. Dit maakt het extra speciaal om ook andere mensen zich hier thuis te laten voelen. Bent u op zoek naar een nieuwe woning of wilt u uw huidige woning verkopen? Wie weet kom ik u dan binnenkort tegen bij ons op kantoor of bij u thuis.
Sari Nijenhuis-Lammers
Office manager

Meer informatie
T0570-591007

Stuur e-mail

Mijn naam is Sari Nijenhuis-Lammers. Sinds juli 2014 werk ik bij Vrielink Makelaars. Na een stageperiode van 20 weken ben ik begonnen als secretaresse. Inmiddels zorg ik, als office manager, ervoor dat alles op kantoor goed geregeld is. Ik woon samen met mijn man Erik en zoontje Jelle in Lochem. In mijn vrije tijd help ik Erik in zijn slagerij en ga ik er graag op uit met mijn gezin. Bij Vrielink Makelaars ben ik vooral bezig met de facturatie en om ervoor te zorgen dat iedereen goed zijn werk kan doen. Wie weet, kom ik u een keer tegen bij ons op kantoor.
Anne-Marije van Doeselaar
Aankoop coördinator

Meer informatie
T0570-591007

Stuur e-mail

Mijn naam is Anne-Marije van Doeselaar. In 2019 ben ik op de binnendienst begonnen bij Vrielink Makelaars. Inmiddels zorg ik als aankoop coördinator ervoor dat de juiste woning met u wordt gematcht. Naast mijn werk doe ik de opleiding tot assistent makelaar en taxateur. Het leuke aan mijn werk vind ik de veelzijdigheid; geen dag is hetzelfde. Ik vind het leuk om uitgebreid te koken en hiervan te genieten met vrienden en familie. Om toch een beetje fit te blijven, ga ik regelmatig bootcampen en geniet ik van een wandeling langs de IJssel onder het genot van een kopje koffie. Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen bij de aankoop van een woning? Dan kom ik graag met u in contact.
Silvia Veldhuis
Verkoop coördinator

Meer informatie
T0570-591007

Stuur e-mail

Mijn naam is Silvia Veldhuis. Sinds halverwege 2020 versterk ik het team fulltime op de binnendienst als verkoop coördinator. Vanuit het afronden van mijn hbo opleiding ben ik hier gestart en dat doe ik met veel plezier. Ik houd van de afwisseling in mijn werk door de verschillende mensen die ik spreek, maar ook de verschillende woningen en projecten die ik tegenkom. Geen dag is hetzelfde. Grote kans dat u mij spreekt wanneer u plannen heeft om uw woning te gaan verkopen. Ik vind het leuk om alles tot in de puntjes te regelen voor een mooie presentatie en de verkoper hierbij te ontzorgen. Naast mijn werk ben ik bezig met van alles. Zo ben ik op het voetbalveld te vinden tussen mijn eigen team en als vrijwilliger op de club. Daarnaast inmiddels een poosje bezig met fotografie, houd ik van koken en spreek ik graag af met vrienden. Wie weet spreek ik u snel.
Erica Assenberg
Aankoop coördinator

Meer informatie
T0570-591007

Stuur e-mail

Mijn naam is Erica Assenberg. Sinds maart 2021 ben ik weer werkzaam in de makelaardij, na 10 jaar in andere dienstverlenende branches gewerkt te hebben. Bij Vrielink Makelaars voelde ik mij direct heel welkom en rolde zo weer in het werk alsof ik nooit weg was geweest. Grote kans dat u mij aan de telefoon krijgt, ik ben meestal de eerste die de telefoon opneemt. Binnen Vrielink Makelaars help ik u met de aankoop van een woning, het zoeken, plannen en alle administratieve handelingen. In Deventer heb ik een aardig sociaal netwerk, aangezien ik hier ben geboren en getogen. Ik kom thuis zodra ik de brug over de IJssel over rijd en Deventer zie liggen. Ik werk parttime, zodat ik voldoende tijd thuis heb voor mijn twee pubers. In mijn vrije tijd wandel ik veel met onze hond, drink graag een wijntje met vrienden en ben manager van het hockeyteam van mijn dochter.
Jane Beusekamp
Medewerker marketing en communicatie

Meer informatie
T0570-591007

Stuur e-mail

Mijn naam is Jane Beusekamp. Ik werk sinds afgelopen januari bij Vrielink Makelaars. Binnen Vrielink Makelaars en Buitenwonen ben ik verantwoordelijk voor de marketing en communicatie. Wat ik leuk vind aan mijn werk is de afwisseling. Zo houd ik me onder andere bezig met de website, social media, maar ook met offline communicatie, zoals onze kwartaalflyer. Daarnaast hebben wij een leuk team, iets wat ik erg belangrijk vind. Ik woon met mijn gezin in de mooie binnenstad van Deventer, waar ik in mijn vrije tijd graag uit eten ga en met vrienden afspreek. Daarnaast hou ik erg van weekendjes weg, festivals en concerten. Wellicht zie ik u een keer op kantoor.
Tycho Dellink
Makelaar in opleiding

Meer informatie
T0570-591007

Stuur e-mail

Mijn naam is Tycho Dellink. In de zomer van 2020 ben ik bij Vrielink Makelaars begonnen als werkstudent, dit betekent dat ik één á twee keer in de week werkzaam ben om ervaring op te doen en door te groeien. Het ervaring opdoen in de makelaardij sluit perfect aan op mijn studie Vastgoed & Makelaardij die ik twee jaar geleden ben gaan volgen aan het Saxion als gevolg van mijn passie voor vastgoed. Ik ben hier in de regio opgegroeid en woon momenteel in Enschede waar ik dan ook mijn studie volg. Naast studeren en werken hou ik er van om in het dagelijks leven te sporten en gezellig wat met vrienden af te spreken. Voordat ik makelaar word moet ik nog veel leren, hiervoor ben ik bij Vrielink Makelaars dan ook aan het perfecte adres. Ik hoop na twee jaar werkzaam te zijn als makelaar en u te helpen met het zoeken en verkopen van uw woning.
Jan Grootentraast
Bordenman

Meer informatie
T

Stuur e-mail

Mijn naam is Jan Grootentraast, sinds 2015 bordenman bij Vrielink Makelaars. 1 keer per week rijd ik door Deventer en omstreken om alle huizen te voorzien van een mooi bord. Ik geniet van het rijden door het buitengebied. Dat komt goed uit, want autorijden vind ik machtig mooi. Zelf heb ik oude auto's opgeknapt waarmee ik graag een ritje maak. Daarnaast fiets ik graag met mijn vrouw in de omgeving en tijdens mijn vakanties met de caravan. In mijn vrije tijd regel ik het onderhoud van de appartementen bij bejaardencomplex de Lindenhof in Schalkhaar. Ook ga ik graag met mijn kinderen en kleinkinderen er op uit. Wellicht kom ik u tegen tijdens mijn ritjes als bordenman.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Privacy

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "cookies toestaan" om u de best mogelijke browse-ervaring te bieden. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen of als u hieronder op "Accepteren" klikt, stemt u daarmee in.

Afsluiten