Ons team - Vrielink

Ons team

John Vrielink
NVM Makelaar

Meer informatie
M06 - 51 12 96 50
T0570 - 59 10 07

Stuur e-mail

Mijn naam is John Vrielink. Sinds 1996 ben ik werkzaam in de makelaardij. Na een korte periode in Hoogeveen te hebben gewerkt besloot ik al snel als zelfstandig makelaar te willen werken in mijn eigen regio. Als geboren Deventer naar ben ik enorm verknocht aan onze regio. Deventer als prachtige stad en Salland als het groene coulissen landschap bieden een prachtige woonomgeving. Ik woon in Diepenveen met mijn vrouw Yvon en onze twee dochters. Het wonen aan de rand van de natuur, dicht bij de stad ervaren wij als een enorme vrijheid. Makelaar zijn is een fantastisch beroep. Het delen van kennis, het tot stand brengen van transacties en het contact met relaties in de huizenmarkt geven mij veel voldoening. Dus als u vragen heeft, nodig ik u bij deze uit om op kantoor langs te komen, om onder het genot van een kop koffie een en ander te bespreken.
Huub Swartjes
NVM Makelaar

Meer informatie
M06 - 51 16 41 30
T0570 - 59 10 07

Stuur e-mail

Mijn naam is Huub Swartjes. Sinds 2007 ben ik werkzaam als makelaar, eerst tot 2009 bij Vrielink Makelaardij en later als Makelaar en mede-eigenaar bij Vrielink Makelaars. Voordien heb ik, na een periode van drie jaar in het Sauerland gewerkt te hebben, ruim zeven jaar als product manager/inkoper gewerkt bij Oad Reizen in Holten. Bij huizen en reizen is veel emotie betrokken, dat spreekt mij erg aan en daar heb ik een goed gevoel voor. Naast mijn werk ben ik graag met mijn gezin en de hond in de natuur of aan het sporten. Voetbal, mountain biken of snowboarden of skiën zijn daarin mijn passies. Verder vind ik het belangrijk om maatschappelijk mijn steentje bij te dragen. Door diverse initiatieven financieel te sponsoren en door vrijwilligers werk. Zo geef ik voetbaltraining aan twee jeugdteams van Sv Schalkhaar en ben ik lid van de Technische Commissie van deze club. Ik maak graag kennis met jou of u.
Daniëlle Leerkes
Makelaar Buitenwonen

Meer informatie
M06 - 53 86 06 40
T088 - 323 01 23

Stuur e-mail

Mijn naam is Daniëlle Leerkes. Sinds 1996 ben ik werkzaam in de makelaardij en in 1999 ben ik beëdigd als makelaar. De eerste 11 jaar ben ik actief geweest in de woningmakelaardij. Na voltooiing van de rentmeestersopleiding op Hogeschool Larenstein ben ik de weg in geslagen waar mijn hart ligt, het buitengebied. In 2006 heb ik voor de organisatie LTO Vastgoed aan de wieg gestaan van de oprichting van Buitenwonen. Per 1 januari 2012 heb ik met een collega het label Buitenwonen van LTO Vastgoed overgenomen en mij ook aan gesloten bij Vrielink Makelaars. Mijn werkgebied voor Buitenwonen is Oost-Nederland. Voor Vrielink Makelaars is mijn gebied de gemeente Voorst; de gemeente waarin ik ook opgegroeid ben.
Annemarie Vloedgraven
Kandidaat-makelaar

Meer informatie
T0570-591007

Stuur e-mail

Manfred Terweel
Bedrijfsvastgoedadviseur

Meer informatie
M0627001972
T

Stuur e-mail

Mijn naam is Manfred Terweel. Sinds 1997 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening en de vastgoedbranche. Bij de ING was ik verantwoordelijk voor de vastgoedveilingen in Oost Nederland. Ook heb ik jarenlang de functie van relatiemanager hypotheken uitgeoefend. In de afgelopen periode heb ik een aantal jaren op Bonaire gewoond en gewerkt. Daar exploiteerde ik een appartementencomplex en deed het vastgoedbeheer voor huiseigenaren uit verschillende landen. Deze expertise samengevoegd met de jarenlange ervaringen van Vrielink Makelaars zullen wij nu met enthousiasme gaan inzetten op de zakelijke vastgoedmarkt. Komt U snel langs om kennis te maken en mogelijkheden te bespreken?
Sari Lammers
Secretaresse

Meer informatie
T0570-591007

Stuur e-mail

Anne-Marije van Doeselaar
Secretaresse

Meer informatie
T0570-591007

Stuur e-mail

Silvia Veldhuis
Secretaresse

Meer informatie
T0570-591007

Stuur e-mail