Huis verkopen

Hoe makkelijk het ook klinkt, uw huis in de verkoop zetten, daar komt veel meer bij kijken dan u denkt. Bovendien is het niet zelden een zaak waarbij emoties in het geding zijn. Met alle kans van dien op voor u verkeerde, wie weet zelfs nadelige beslissingen. En op verstoring van het verkoopproces.

Aan ons om dit proces in de voor u allerbeste banen te leiden en u vanaf het allereerste ervan compleet te ontzorgen. Door actief naast en met u op te trekken. Samen met u te komen tot het benoemen van de pluspunten van uw huis en van de kopers voor wie juist die punten van belang zijn.

Vanuit onze grote deskundigheid en rijke ervaring waar het gaat om de verkoop van woningen komen wij tot het bepalen van de vraagprijs. Daarbij wordt natuurlijk meteen meegenomen welke onderhandelingsruimte deze prijs biedt. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw huis op de beste, lees meest aansprekende en vindingrijke manier onder de aandacht komt van specifiek uw kopersdoelgroep.

Dat alles, betrouwbaarheid is bij ons allesbehalve een loze kreet, steevast conform een vooraf in goed onderling overleg vastgesteld tarief.
Vrielink Makelaars is de specialist om uw huis te verkopen in de regio Deventer, Olst en Diepenveen. Heeft u vragen neem dan contact met ons op!