Taxatie en woningtaxatie in de regio Salland (Deventer, Olst, Diepenveen)

Op zoek naar de juiste (NWWI) Taxatie in de regio Deventer, Olst of Diepenveen?

Voor het verkrijgen van een nieuwe dan wel het verhogen van een bestaande hypotheek, ter onderbouwing van de vraagprijs van een huis, in het kader van de WOZ (Wet waardering onroerende zaken) en de daaruit voortvloeiende OZB-aanslag, de aanslag inzake de gemeentelijke onroerende zaak belasting… aanleidingen te over om uw huis te laten taxeren.

Daarbij spreekt het vanzelf dat u deze taxatie het best kunt laten uitvoeren door de in uw regio, in uw stad, in uw dorp, ja zelfs in uw straat helemaal ingevoerde makelaar. Door ons dus, want waar u woont, daar zijn wij al jaren kind aan huis. Wij kennen de markt en de marktontwikkelingen. Wij weten dus als geen ander ook uw huis in alle opzichten op de juiste waarde te schatten.

 

 TU_logo_ET_middel  nwwi


Woningtaxatie in de regio Deventer, Diepenveen en Olst

Een woningtaxatie aanvragen met een accurate en betrouwbare NWWI taxatierapport wordt uitgebracht door de taxateurs van Vrielink Makelaars in de regio Deventer, Diepenveen en Olst. Elke woningtaxatie is een objectieve waardebepaling van onroerend goed en kan eventueel ter validatie voorgelegd worden aan het NWWI. Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) is een keurmerk voor woningtaxaties.

Taxateurs van Vrielink

Onze taxateurs kennen de woningmarkt in de regio Salland (Deventer, Olst, Diepenveen, Raalte) door en door en kunnen dat aantonen met een zeer groot taxatieportefeuille. Ook is Vrielink NVM Makelaars aangesloten bij de Taxateurs Unie. Een woningtaxatie kan toegepast worden voor o.a. het verkrijgen van een nieuwe hypotheek, de vraagprijs van een huis, bedrijfs onroerend goed  en het verhogen van een bestaande hypotheek.

Meer info

Heeft u vragen of wilt u meer info inzake woningtaxatie in de regio Salland (o.a. Diepenveen, Olst en Deventer)? Mail ons via het contactformulier of bel ons op het telefoonnummer T. 0570 - 59 10 07.