Aankoopmakelaar in de regio Deventer, Olst en Diepenveen

Vrielink Makelaars is uw ervaren aankoopmakelaar in de regio Deventer, Olst, Raalte en Diepenveen. Bezichtigen, inspecteren, onderhandelen, onderzoeken kadastraal-juridische zaken, financiering, verzekeringen, bouwtechnische keuring, koopcontract... bij het kopen van een huis komt er in een kort tijdsbestek van alles, bijna te veel om op te noemen, op u af.

Redenen te over dus om u in zulke spannende tijden, bij een zo belangrijke beslissing te laten bijstaan door Vrielink Makelaars. Met de deskundigheid en ervaring van onze aankoopmakelaars reduceren zij uw spanning tot gecontroleerd enthousiasme. Onzekerheden worden onderbouwde feiten en doen onze aankoopmakelaars al het mogelijke om ervoor te zorgen dat u tot het in alle opzichten uitgebalanceerde en voor uw specifieke situatie enig juiste besluit kunt komen.

Daarbij houdt onze service niet op bij de feitelijke koop van uw huis. Dient er verbouwd dan wel gerestaureerd te worden? Onder architectuur of met een aannemer? Wilt u uw verhuizing geregeld hebben? Interieuradvies, of de aanleg van uw tuin? U zegt het maar en de aankoopmakelaars regelen het graag. Inderdaad, ook op dit punt proeft u het voordeel van onze regionale bekendheid.

Dat alles tegen een altijd van te voren overeengekomen tarief. Dus ook op dat punt is het duidelijkheid troef, zijn verrassingen achteraf uitgesloten.

Klik hier om naar onze speciale aankoopmakelaar website te gaan.